top of page

Lovely words

Jeanet & Daniëlle

Superchill, lief en mooi mens. Denkt mee met het bruidspaar. Heeft bij ons een onuitwisbare indruk achter gelaten. Aanrader!!!!

Bianca & Maik

Stephanie heeft onze bruiloft gestyled en overtrefte al onze verwachtingen. Vanaf de eerste kennis making nam ze initiatief, luisterende naar onze wensen en kwam met leuke ideeën. Haar professionaliteit, rust en gevoel voor detail zorgde ervoor dat wij alles uit handen durfde te geven. Alles zag er super mooi uit en ze heeft aan alles gedacht! Tot in de kleinste details. Echt een perfectionist. Ze komt met ideeën, regelt de spullen, bouwt alles op en breekt alles weer af en neemt het weer mee. Helemaal top! Een echte aanrader! Liefs B&M. Getrouwd op 7/7/2023

Kim & Paul

Op 13 mei 2023 hebben wij mede dankzij Stephanie onze droom dag beleefd! Een jaar voor de grote dag zijn wij in contact gekomen met Stephanie en zij heeft ons van begin tot het eind geholpen met plannen en organiseren en heeft zij ons stap voor stap laten nadenken over alle details van de bruiloft! Wij zijn samen op bezoek gegaan bij diverse locaties en Stephanie is zelfs met ons mee gegaan naar het proef diner! We hebben samen tot in detail alles geregeld, veel gelachen en af en toe een tikkeltje stress gehad. Het bijzondere aan Stephanie is dat zij altijd heel rustig en kalm blijft en alles overziet. Complimenten voor het regelen van onze bruiloft, met 100 man ceremonie en lunch, 200 man diner en feest en dat alles op 2 locaties! Wij vinden het oprecht jammer dat wij Stephanie niet meer zoveel spreken! Je bent een goudeerlijke topper met jouw organisatorische hart op de juiste plaats.

Paul en Kim

Samantha & Wouter

Ontzettend blij met onze keuze voor See Love Marry! Een uitgebreid gesprek gehad om onze wensen tot in de details te bespreken. Op de dag zelf wist Stephanie precies de juiste sfeer voor ons neer te zetten. Heldere communicatie en betrokkenheid zorgde voor superfijn contact. Aanrader dus!

Kim & Tedros

Stephanie van 'Seelovemarry' heeft de versiering verzorgd van de eerste verjaardag van onze zoon. We waren hier heel erg tevreden over. Stephanie is zeer professioneel en heeft veel verstand van leuke en geschikte thema's met de daarbij behorende versieringen. Haar aankleding en versieringen maakte ons feestje helemaal af. Ik kan haar absoluut aanraden.

17898694072983586.jpg

" Hier komen in een paar zinnen de review van je klant. Probeer van elke klant een review te krijgen en het liefst ook een foto van hun of van het evenement. Hoe meer reviews te hebt, hoe betrouwbaarder je overkomt bij je klanten." 

Cindy & Rohan

De ballonnenboog was NOG mooier geworden als wat ik van te voren had verwacht. Stephanie paste de vorm van de boog aan op de vormen van de entree waardoor het er heel stijlvol uitzag. Ze heeft oog voor detail en laat het niet los tot het er perfect uit ziet. Uiteindelijk heb ik de boog een week laten staan omdat hij nog zo mooi bleef!

Femke & Steven

Stephanie heeft bij mij onze verjaardag geweldig aangekleed! Ze heeft aandachtig naar onze wensen geluisterd en is daar mee aan de slag gegaan wat tot een geweldig resultaat heeft geleid. Stephanie werkt heel efficiënt en zorgvuldig. Ze wist precies wat een mooie aanvulling was bij onze wensen om het tot een mooi geheel te maken! Ik was super tevreden over Stephanie en haar werk! Bij de volgende feestjes zal ik haar zeker weer vragen!

Wedding

Lorenzo & Melanie

Stephanie is een geweldig persoon die jou ideeën goed kan visualiseren. Ze is meedenkend en ruimdenkend. Bij het kennismakingsgesprek stelt ze je gelijk op het gemak en voelt het vertrouwd. Alles was tot in detail goed verzorgd.

Er werd geluisterd naar onze wensen. Het zag er allemaal erg professioneel uit, precies wat we voor ogen hadden.

Lisa & Jaimy

"Vorig jaar 30 augustus 2019 zijn wij getrouwd. Deze dag was Stephanie onze ceremoniemeester. Ze heeft deze dag iedereen netjes ontvangen en begeleid waardoor wij een zorgeloze dag konden hebben. Ook heeft zij gezorgd voor een leuke ballonnenboog voor de deur van het huis waaruit ik trouwde dus dat was een leuke verrassing"

Azeb

Stephanie van 'SeeLoveMarry' Heeft mijn 30ste verjaardag gesyled. Het was een super last moment aanvraag omdat ik toch mijn verjaardag wou vieren omdat het lekker weer was. Het was een thema in de tuin dus niet te veel maar wel lekker knus en gezellig voor in de avond. Ik vertelde alleen de kleuren die ik wou en zij maakte er precies van wat ik mooi vond en wat paste in de tuin. Zeer geslaagde verjaardag met mooie versieringen en leuke uitstraling. Ik vind dat super belangrijk de uitstraling op een feestje en dat kan ik aan haar toe vertrouwen ze weet wat ze doet. 'Dankjewel Stephanie van 'SeeLoveMarry'

bottom of page