top of page
Kopie van Ontwerp zonder titel.png
the sicilian wedding xperienceKim Vulders Fotografiestyling zaterdag HR033_websize.jpg

Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? 

Je kunt ons boeken voor het volgende; 

- Weddingplanner

- Ceremoniemeester

- Wedding styling

- Event styling denk aan:

Babyshowers, gender reveal party, verjaardagen, jubileums en nog zoveel meer.

♡  Lees gauw verder! 

Weddingplanner

Weddingplanner

Voor jullie is dit ontzettend spannend, waar doe ik goed aan? Ga ik het zelf regelen of schakelen wij een professional in. Alles draait om keuzes maken en dicht bij jezelf blijven. Hoe fijn zou het zijn om een expert in te schakelen die weet wat er stapsgewijs moet gebeuren? Wij kunnen jullie tips en advies geven en al onze passie en liefde met jullie delen bij het organiseren van jullie bruiloft.

Aan de hand van een checklist gaan we alle belangrijke taken af. Dit is nodig om een goed geplande dag te organiseren waarbij al jullie wensen in detail worden uitgewerkt. Als weddingplanner zijn wij in bezit van een groot netwerk vol met betrouwbare leveranciers zoals een fotograaf, videograaf, stationery design, bloemist etc. Aan de hand van jullie wensen gaan wij op zoek naar de beste leveranciers die jullie visie goed begrijpen. Al het zoek en denk werk mag je aan ons overlaten. Door te werken met een draaiboek kunnen wij goed voor ogen halen hoe de planning ervoor staat en wat er nog moet gebeuren. 

Onze taak als weddingplanner is 

Jullie ont zorgen van stress; 
Helpen om de juiste stappen te zetten; 
En vooral luisteren naar jullie wensen;

"Stephanie luistert naar je, toont interesse, denkt met je mee en steunt je ten alle tijden. En die kwaliteit heb je nodig om een goeie weddingplanner te zijn."

                                                                                                                                           S.

Foto: @yarabrouwer_weddings Organisatie @marshmallow_and_magnolia_ Bloemen @marshmallowandmagnolia_flowers Styling @seelovemarry  Rentals @spijkermanevenementenverhuur Stationery @lila_harp

Uiteraard zijn er meerdere opties, wil je liever zelf grotendeels de bruiloft plannen maar heb je even een criticus nodig die met je mee kijkt? Dan is het heel leuk om een brainstormsessie af te nemen, hier bespreken we de voorbereidingen en kunnen we leuke tips en ideeën met elkaar delen. Op deze manier zal je weer anders kijken naar de mogelijkheden en geloof me dat zijn er een heleboel!! Dit zal je dan ook een enorme boost geven en dit zal je weer helemaal laten opbloeien. Wat er weer voor zorgt dat jullie weer lekker verder kunnen gaan met het plannen van jullie bruiloft.

óÑΓó∞-58.png

Een andere optie is om een ceremoniemeester in te schakelen, hier lees je meer over onder het kopje “ ceremoniemeester “

Kopie van Ontwerp zonder titel (1).png

Ceremoniemeester

Zit het plannen je in de aard, en vind je het geweldig om zelf jullie bruiloft te organiseren? Dan is een ceremoniemeester perfect voor jullie. Als ceremoniemeester helpen wij jullie met een planning maken voor de BIG DAY! Wij doen nog een paar laatste checks - het kan namelijk voorkomen dat er iets over het hoofd is gezien of dat je niet wist dat…. Ook nog geregeld moest worden- Dit kan altijd voor komen, daarom is het fijn dat een ceremoniemeester met je mee kijkt en de laatste stappen samen met jullie doorloopt.

Een ceremoniemeester is de regisseur van jullie bruiloft, ik ben de gastvrouw en aanspreekpunt voor de locatie en jullie gasten. Ik draag de hele dag het draaiboek bij me. In dit draaiboek staat van het begin tot het eind jullie dag tot in detail omschreven. Dit is nodig om de dag soepel en goed georganiseerd te laten verlopen. 
 

Onze taak als ceremoniemeester is 

Jullie helpen met een planning maken; 
Wij checken of alles afgevinkt is; 
Wij bewaken jullie draaiboek;

Op de bruiloft zijn wij het aanspreekpunt voor alle gasten en leveranciers;

image00040.jpeg

Maar wat staat er dan in dit draaiboek ? Tijd, plaats, leveranciers, locatie en contact gegevens. Ook worden hier de special effects in verwerkt, zoals een speech, een verrassing of andere mooie initiatieven van jullie liefdevolle gasten. Let op, alleen de locatie en ceremoniemeester zijn op de hoogte van deze informatie, dit krijgen jullie uiteraard niet te zien in jullie draaiboek. Ook mogen jullie aangeven of jullie dit liever wel of niet wensen. De gasten krijgen te weten dat er een ceremoniemeester aanwezig zal zijn. Zij kunnen met al hun vragen, dieet wensen, allergieën en nog zoveel meer terecht bij ons. Daarna nemen we gezamenlijk het draaiboek door voor de laatste kleine aanpassingen zodat wij deze nog kunnen doorvoeren. Twee weken voor de bruiloft krijgen jullie en de leveranciers het definitieve draaiboek. En dan staat alles vast. Het moment waar jullie al zo lang naar toe gewerkt hebben en naar uit hebben gekeken gaat nu echt gebeuren. 

Ceremoniemeester
Wil je weten wat wij voor jullie kunnen betekenen? Of wil je graag meer informatie?
Weddingstyling
Kopie%20van%20Ontwerp%20zonder%20titel%2

Wedding Styling

Oh hier worden wij toch stiekem heel erg gelukkig van. Wanneer er een wedding styling op de planning staat weten wij dat er weer prachtige verhalen verteld gaan worden. Een styling is namelijk een toevoeging op jullie bruiloft. Het geeft weer wie jullie zijn en wat het beste bij jullie past. Een styling ligt altijd heel dicht bij jullie. Het is de bedoeling dat jullie gasten door hebben dat ze op jullie bruiloft zijn en bij het zien van de aankleding denken ohhhh dit is helemaal hoe het bruidspaar is, dat is wat je wilt overbrengen naar jullie gasten.

Tijdens de voorbereiding van de wedding styling gaan we nauw te werk met een moodboard. Dit wordt de rode draad van de dag. Een moodboard is de droom die jullie hebben maar dan visueel in afbeeldingen gemaakt. Deze afbeeldingen gaan we verder onderverdelen in groepjes en stap voor stap uitwerken tot een prachtig moodboard.

Het plannen van de wedding styling maakt het zo onwijs leuk omdat je dan echt gaat voelen en ervaren hoe jullie bruiloft eruit komt te zien. Doordat wij onze klantenbestand up-to-date houden, komen wij sneller in contact met geweldige leveranciers die ons kunnen voorzien van alle mooie materialen die jullie terug willen zien op jullie bruiloft. Wij bieden alleen leveranciers aan waarmee wij hebben samen gewerkt, of weten hoe zij te werk gaan. Alleen op deze manier kunnen wij jullie goed begeleiden en de juiste adviezen geven.

Wil je weten wat wij voor jullie kunnen betekenen? Of wil je graag meer informatie?
Eventstyling
Kopie van Ontwerp zonder titel.png

Event Styling

Organiseer jij een zakelijke evenement,

een verjaardag, babyshower, grand opening, jubileum, beurs,

bedrijfsfeest of een ander tof event?

Dan kan een tot in de puntjes geregelde styling niet ontbreken.

Een styling waarbij alles klopt!

Goed dat je dan op onze website bent beland!

Wij kunnen de gehele styling verzorgen,

wij werken samen met geweldige leveranciers die alleen maar voldoen aan top kwaliteit.

Tijdens het kennismakingsgesprek zal er duidelijk worden met welk thema jullie willen werken.

Dit thema zal in ieder onderdeel van het evenement doorgevoerd worden.

Zo blijft het thema duidelijk naar voren komen en creëer je veel sfeer en eenheid.

Wij zullen goed luisteren naar jullie wensen en zullen een styling plan op maat maken.

 

In dit styling plan zal per onderdeel de opbouw van het event besproken worden.

Dit zal in de vorm van een moodboard uitgewerkt worden,

zodat jullie een goed beeld krijgen van wat jullie ervan mogen verwachten en hoe het event eruit komt te zien.

element_19.png
Wil je weten wat wij voor jullie kunnen betekenen? Of wil je graag meer informatie?
bottom of page