top of page
Wie ben ik?

Wie ben ik?

Hi, ik ben Stephanie!
Moeder van 2 kinderen, bruiloft gek, Weddingplanner, partyplanner, styling, 100 boeken, Pinterest verslaafd, pastel, droogbloemen, rozen, Eucalyptus, heel veel feestjes, vrijheid, Ochtend ritueel Starbucks Caramel Macchiato, En nog zoveel meer.

 

Als wedding expert helpen wij jullie de juiste stappen te nemen. Tijdens de voorbereidingen ontnemen wij jullie stress. 

Wij zorgen ervoor dat jullie tijd goed benut wordt, en je geld bespaard. Jullie genieten van de voorbereidingen en een onbezorgde bruiloft.

TheSicilianWeddingXperience-342.jpg
TheSicilianWeddingXperience-308.jpg
Mijn Verhaal

Mijn verhaal

Een aantal jaren geleden wilde ik mezelf verder ontwikkelen. Ik wist eigenlijk meteen wat ik wou,
WEDDINGPLANNER worden.

Dit was al een droom sinds ik een klein meisje was. Als volwassen vrouw kan ik nu vertellen dat mijn meisjes droom is uitgekomen

 

Al 5 jaar lang mag ik mijzelf de titel weddingplanner geven.

Op dat moment besloot ik de opleiding weddingplanner te volgen bij Weddingplannersinternational. Binnen een aantal maanden heb ik mijn diploma behaald. En zo is See Love Marry op 5 oktober 2017 ontstaan.

Wij zijn blij, trots en enthousiast.
Dit is wat wij willen; verloofde stelletjes helpen de weg te vinden die dichtbij hun ligt. Op reis naar de mooiste dag van jullie leven. Wij vinden het erg belangrijk dat het plannen bijna net zo leuk is als de dag zelf.

 

the sicilian wedding xperienceKim Vulders FotografieStephanieHR016.jpg

De voorpret zorgt ook voor een rustige en prettige samenwerking. Het bruidspaar gaat zen de mooiste dag uit hun leven tegemoet. Dit zorgt voor een positieve en vooral relaxte sfeer op jullie bruiloft. Dit is dan ook waar wij het voor doen.

Wij staan voor;

Rust, zen, eenheid, duidelijkheid, liefde, gemoedelijkheid, plezier en heel veel mooie herinneringen maken.

 

Kopie van Ontwerp zonder titel.png

Onze werkwijze

Het leuke van de betekenis See Love Marry is dat deze weer terug komt in de werkwijze die wij hanteren voor een prettige samenwerking met de bruidsparen.

Klik op de foto's om het te lezen.

 

Mijn werkwijze

Tip: 

Het enige wat wij jullie mee willen geven is G E N I E T E N !!
Pak af en toe samen een momentje om stil te staan bij al het moois wat jullie meemaken en geniet van alle liefde die jullie ontvangen.

Het is jullie grote dag!

bottom of page